Rocktober: Win cd's + tickets voor DeWolff @ 013

Toegevoegd op dinsdag 9 oktober 2012, 12:13
Laatste update dinsdag 9 oktober 2012, 12:21
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 16 oktober 2012

Rocktober: Win cd's + tickets voor DeWolff @ 013

Het is weer Rocktober! De gehele maand oktober strooit Rockblog dagelijks met toffe acties. Zo kun je festivaltickets, goodiebags en concertkaarten winnen tijdens de best gevulde oktobermaand ooit!

CD's + Tickets winnen voor DeWolff @ 013 Tilburg

Op vrijdag 19 oktober speelt het Nederlandse trio van DeWolff in Tilburg. In 2011 wisten zij een uitverkochte Kleine Zaal op z'n kop te zetten, waardoor de keuze voor de Grote Zaal slechts een kwestie van tijd was. Eerder dit jaar bracht DeWolff het album DeWolff IV uit, welke wij met veel plezier mochten recenseren. Als voorprogramma in 013 zal The La La Lies de zaal opwarmen.

Wij mogen 2 x 2 tickets weggeven voor dit concert, maar dat is niet alles; we doen er per setje kaarten nog een fysiek album bij. Hoe kan je winnen? Vul onderstaand formulier in en vertel ons -zo creatief en origineel mogelijk- wat er nu zo bijzonder is aan DeWolff. Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Stuur mij (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog per email.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!