Rocktober: Win tickets voor Tremonti @Melkweg

Toegevoegd op donderdag 11 oktober 2012, 00:09
Laatste update donderdag 11 oktober 2012, 00:09
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 18 oktober 2012

Rocktober: Win tickets voor Tremonti @Melkweg

Het is weer Rocktober! De gehele maand oktober strooit Rockblog dagelijks met toffe acties. Zo kun je festivaltickets, goodiebags en concertkaarten winnen tijdens de best gevulde oktobermaand ooit!

Win kaarten voor Tremonti in de Melkweg

Mark Tremonti kwam eerder dit jaar met zijn eerste soloplaat op de proppen. De gitarist van Alter Bridge en Creed kondaar naar eigen zeggen helemaal zijn ei in kwijt. Dat zelfde ei zal hij hopelijk ook kwijt kunenn als hij het materiaal in levende lijve gaat demonstreren in de Melkweg op zaterdag 20 oktober.

In samenwerking met de Melkweg geeft Rockblog twee setjes kaarten weg voor deze show. Jij kunt zo'n setje kaarten bemachtigen door op jouw meest originele manier aan ons kenbaar te maken wat jij het beste werk van Mark Tremonti vindt. Dat mag van alles zijn; van Creed tot zijn solowerk, van zijn gitaarsolo's bij Fozzy tot zijn riffs bij Alter Bridge.

Rockblog selecteert twee winnaars. Zij krijgen per email bericht.

Good luck!

Stuur mij (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog per email.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!