Rocktober: Win combitickets voor Speedfest + Distortion Fest!

Toegevoegd op vrijdag 19 oktober 2012, 16:11
Laatste update vrijdag 19 oktober 2012, 16:11
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 31 oktober 2012

Rocktober: Win combitickets voor Speedfest + Distortion Fest!

De eerste helft van de Rocktober maand zit er alweer bijna op. Twee volgepropte actieweken, met dagelijks een toffe actie, zijn inmiddels alweer geschiedenis. Wij knallen vol gas de derde week in met meer toffe acties dan ooit!

We knallen het weekend in met combikaarten voor het bruutste rockweekend van het jaar. In het weekend van 8 en 9 december wordt het Klokgebouw in Eindhoven namelijk maximaal ingezet voor de rockliefhebber; dan vinden Speedfest en Distortion Fest plaats.

Aan het programma van Speedfest werden onlangs Suicidal Tendencies en No Turning Back nog toegevoegd. En dan te bedenken dat onder meer Orange Goblin, Monster Magnet, Graveyard, Red Fang en natuurlijk Peter Pan Speedrock al op de overvolle affiche stonden!

Distortion vindt dit jaar voor het eerst plaats en pakt direct flink uit met namen als Opeth, Meshuggah, Fear Factory en The Devin Townsend Project. Twee dagen lang zal Eindhoven wederom omgetoverd worden tot Rock City en jij kan daar kaarten voor winnen!

Win combikaarten voor Speedfest en Distortion Fest!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op combikaarten, is het invullen van onderstaand formulier. Daarin noem je in totaal drie bands van Distortion en/of Speedfest die jij graag wilt zien. Leg ons uit waarom juist die drie bands bovenaan jouw lijst staan en wie weet ben jij een weekend lang in de rockhemel in december!

Laat het ons uiterlijk woensdag 31 oktober (23:59 uur) weten.

Good luck!

Stuur mij (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog per email.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!