Rocktober: Win tickets voor Drive Like Maria + Wallace Vanborn @ Doornroosje

Toegevoegd op woensdag 24 oktober 2012, 22:08
Laatste update woensdag 24 oktober 2012, 22:08
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 29 oktober 2012

Rocktober: Win tickets voor Drive Like Maria + Wallace Vanborn @ Doornroosje

De eerste helft van de Rocktober maand zit er alweer bijna op. Twee volgepropte actieweken, met dagelijks een toffe actie, zijn inmiddels alweer geschiedenis. Wij knallen vol gas de derde week in met meer toffe acties dan ooit!

Dat er veel toffe rockbandjes in Nederland en BelgiĆ« zijn opgestaan de laatste jaren, zal voor niemand een verrassing zijn. Voor ons zijn zijn er twee die enorm veel indruk hebben gemaakt: Drive Like Maria en Wallace Vanborn. Beide bands hebben dit jaar een nieuw album uitgebracht en bevestigden daarmee dat ze een vaste waarde binnen de rockwereld aan het worden zijn.

Win tickets voor Drive Like Maria + Wallace Vanborn @ Doornroosje 

Rockblog geeft twee setjes van twee kaarten weg voor het optreden van Drive Like Maria en Wallace Vanborn op 1 november in de Nijmeegse popzaal Doornroosje. Jij kunt kans maken op zo'n setje kaarten door ons te laten weten welke van deze twee bands op jou de meeste indruk heeft gemaakt (en waarom). 

Laat het ons uiterlijk maandag 29 oktober weten en wie weet scoor jij zo'n setje kaarten.

Good luck!

Stuur mij (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog per email.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!