Win tickets voor Bumblefoot @Duycker (Hoofddorp)

Toegevoegd op zaterdag 5 oktober 2013, 11:19
Laatste update zaterdag 5 oktober 2013, 11:19
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 19 oktober 2013

Win tickets voor Bumblefoot @Duycker (Hoofddorp)

Het is weer #ROCKTOBER! En dat betekent dat je net als voorgaande jaren iedere dag van de maand oktober minimaal één weggeefactie kunt verwachten. Vandaag openen we het weekend met tickets voor Bumblefoot!

Bumblefoot @ Duycker (Hoofddorp) 

Ron Thal, beter bekend als Guns N' Roses-gitarist Bumblefoot, is de komende maanden regelmatig in ons landje te vinden. Allereerst geeft de beste man op dinsdag 8 oktober een exclusieve masterclass bij poppodium Duycker, gevolgd door een jamsessie. Wil je nog bij die clinic zijn, dan moet je snel zijn: het aantal plekken is beperkt.

Begin volgend jaar zal Ron Thal opnieuw bij poppodium Duycker op de planken staan, maar dan zal niet zijn kennis centraal staan: Bumblefoot geeft op zaterdag 11 januari namelijk een volledige show, vol met zijn eigenzinnige double-neck gitaarsolo's.

Rockblog geeft twee setjes van twee kaarten weg voor deze show op 11 januari. Wat je daarvoor moet doen, lees je onder de video.

Wat moet ik doen om kans te maken op een setje kaarten?

Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de vraag: Bumblefoot is momenteel de lead-gitarist bij Guns N' Roses, maar welke gitarist verving hij in 2006?  

Laat het ons uiterlijk 19 oktober (15:00 uur) weten en jij maakt kans op een setje kaarten!

Succes!

Een overzicht van alle Rocktober 2013 acties vind je hier.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!