Win tickets voor Children Of Bodom @013

Toegevoegd op donderdag 10 oktober 2013, 15:52
Laatste update donderdag 10 oktober 2013, 15:52
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 17 oktober 2013

Win tickets voor Children Of Bodom @013

Het is weer #ROCKTOBER! En dat betekent dat je net als voorgaande jaren iedere dag van de maand oktober minimaal één weggeefactie kunt verwachten. Op deze duistere donderdag kun je kaarten winnen voor de koningen van de melodeathChildren Of Bodom!

Children Of Bodom @013 (20/10)

Children Of Bodom is een van de best verkopende acts van Finland. De vaandeldragers van de melodeath hebben dit jaar hun negende album gepresenteerd: Halo Of Death. Het album werd door de zogenaamde hate crew (de fanbase van Children Of Bodom) goed ontvangen en momenteel tourt de band door Europa om het nieuwe materiaal ten gehore te brengen.

Rockblog geeft twee setjes van twee weg voor de show die Children Of Bodom op 20 oktober zal geven in de Tilburgse 013. Wat je daarvoor moet doen, lees je onder de video.

Wat moet ik doen om kans te maken op een setje kaarten?

Vul onderstaand formulier in en geef antwoord op de vraag: Onder welke naam was Children of Bodom bekend in de opstartjaren van de band?

Laat het ons uiterlijk 17 oktober (21:00 uur) weten en jij maakt kans op een setje kaarten!

Succes!

Een overzicht van alle Rocktober 2013 acties vind je hier.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!