Win kaarten voor Royal Republic @Melkweg (29/11)

Toegevoegd op zondag 27 oktober 2013, 22:56
Laatste update zondag 27 oktober 2013, 22:56
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 10 november 2013

Win kaarten voor Royal Republic @Melkweg (29/11)

Het is weer #ROCKTOBER! En dat betekent dat je net als voorgaande jaren iedere dag van de maand oktober minimaal één weggeefactie kunt verwachten. We sluiten het weekend af met kaarten voor Royal Republic!

Win kaarten voor Royal Republic @ Melkweg (29/11)

Wie de Zweedse garagerockers van Royal Republic nog niet voorbij heeft zien komen op een festival, heeft de afgelopen vijf jaar onder een steen geleefd. De vier mannen uit Malmö zijn namelijk sinds de oprichting van de band in 2007 niet weg te slaan uit de Europese festivalscène. En dat is ook niet zo gek, want het kwartet staat altijd garant voor een stevige lading boerenkoolrockandroll. Heb je nog geen kaarten? Scoor ze dan voor vijftien euro. Ondertussen kun je ook gelijk proberen om een setje kaarten te winnen, want wij geven twee setjes kaarten weg. Zodat je niet alleen naar de Melkweg hoeft op 29 november 

Hoe je kans maakt op een setje kaarten, lees je onder de video.

Wat moet ik doen om kans te maken op een setje kaarten?

Vul onderstaand formulier in geef antwoord op de vraag: Hoe heeft Royal Republic het gezelschap verzamelde artiesten genoemd waarmee de band maar liefst 9 nieuwe tracks heeft opgenomen voor de nog uit te brengen akoestische EP?

Laat het ons uiterlijk 10 november weten en jij maakt kans op een setje kaarten!

Succes!

Een overzicht van alle Rocktober 2013 acties vind je hier.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!