Death to all but metal: win kaarten voor Steel Panther!

Toegevoegd op vrijdag 6 december 2013, 17:09
Laatste update vrijdag 6 december 2013, 17:09
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 11 december 2013

Death to all but metal: win kaarten voor Steel Panther!

Death to all but metal! De Amerikaanse glamrockers Steel Panther komen begin 2014 naar Nederland en wie wil er nou niet aanwezig zijn bij zo'n mooi avondje comedyrock? Op vrijdag 4 februari is de band te zien in de Groningse Oosterpoort en op woensdag 12 maart zullen de mannen op de planken staan in de Tilburgse popzaal 013. Rockblog geeft 2x2 kaarten weg voor beide shows!

Die wil ik hebben, wat moet ik ervoor doen?

Steel Panther staat bekend om zijn seksueel getinte (zeg maar gerust seksistische) teksten, maar er is ongetwijfeld een onderwerp dat ze nog niet hebben besproken in hun songs. Wij willen graag van jou weten waar jij vindt dat Steel Panther een nummer over zou moeten schrijven. Hoe ranziger, hoe beter: het is tenslotte Steel Panther.

Laat het ons uiterlijk 11 december weten en geef ook even aan voor welke show jij meedoet aan deze actie. Wie weet win jij een setje kaarten, de winnaars krijgen uiterlijk 13 december per email bericht.

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!