Heb jij Kylesa al eens live gezien? Nu is je kans: win kaarten voor hun 013 show!

Toegevoegd op donderdag 23 januari 2014, 23:27
Laatste update donderdag 23 januari 2014, 23:27
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 30 januari 2014

Heb jij Kylesa al eens live gezien? Nu is je kans: win kaarten voor hun 013 show!

Twee drummers, twee vocalisten (een vrouw en een man) met een gitaar en uiteraard ook een bassist: dat is Kylesa. Dit metal kwintet uit Savannah weet als geen ander een ware wall of sound op je af te blazen, zowel live als op al hun zes studio-albums. De kans is groot dat je in de afgelopen jaren al betoverd werd door hun excentrieke sludge-metal, voorzien van hypnotiserende synchrone drumritmes, maar mocht dat niet het geval zijn dan krijg je hieronder een dubbele herkansing.

Als eerste vind je namelijk de video van Kylesa's Unspoken, gevolgd door de prijsvraag waarmee je één van de twee setjes kaarten kan winnen die we weggeven voor Kylesa's show in 013 op dinsdag 4 februari. GO!

-- prijsvraag onder de video --

Winnen: Kaarten voor Kylesa in 013 (04/02)!

Jij maakt kans op een setje kaarten (we geven twee setjes weg) voor het concert van Kylesa in 013 op 4 februari als je ons het correcte antwoord geeft op de vraag:

Wat is de naam van het platenlabel dat Kylesa eind vorig jaar oprichtte?

Vul uiterlijk 30 januari deze prijsvraag in en wie weet hoor jij op vrijdag 31 januari of je een setje kaarten voor dit concert gewonnen hebt. 

Succes!

Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!