Win kaarten voor de Zwarte Cross

Toegevoegd op zaterdag 18 juni 2011, 16:23
Laatste update zondag 18 september 2011, 14:40
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten.

Win kaarten voor de Zwarte Cross

Van 15 tot en met 17 juli vindt in Lichtenvoorde het altijd spectaculaire Zwarte Cross festival plaats. Het programma is dit jaar wederom erg divers en het belooft ook dit jaar weer een feest te worden. Bij Rockblog kun je kaarten winnen voor de Zwarte Cross.

Vorig jaar was Rockblog aanwezig op de Zwarte Cross (check de recensie hier) en ook dit jaar zullen we er weer bij zijn voor een uitgebreid verslag en een fotoserie.

Mocht je nog geen kaarten hebben, dan kun je via ons een setje kaarten winnen voor óf de vrijdag (15 juli) of de zaterdag (16 juli).

Vrijdag

Op vrijdag 15 juli vind je bijvoorbeeld acts als Blondie, The Black Crowes en Tokyo Ska Paradise Orchestra (check de complete lineup hier).

Zaterdag

De zaterdag is gevuld met onder meer Anthrax, Go Back To The Zoo en Monster Magnet.

Winnen

Jij kunt een setje kaarten winnen voor één van deze dagen, via Rockblog. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is hieronder aangeven naar welke dag jij het liefst zou willen gaan en waarom.

Per festivaldag selecteren we twee winnaars, die ieder één setje kaarten winnen. Deze actie sluit op zaterdag 2 juli. De winnaars worden op de hoogte gesteld via het opgegeven emailadres.

Meer info

Voor meer info over de Zwarte Cross kun je terecht op de website van het festival. Daar vind je het muziekprogramma, maar ook alle andere informatie die je nodig hebt. Via de website kun je ook tickets bestellen, per dag of voor het hele festival (combitickets).

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!