Win: CD + 2x 2 tickets Pennywise @ 013 Tilburg

Toegevoegd op maandag 18 juli 2011, 13:19
Laatste update zondag 18 september 2011, 14:40
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten.

Win: CD + 2x 2 tickets Pennywise @ 013 Tilburg

Al sinds het einde van de jaren tachtig draait Pennywise mee in de punkrock-scene. Het levert de groep uit Californië volle popzalen en uitpuilende festivaltenten op. Hondstrouw aan platenlabel Epitaph gaat de groep nooit echt op de commerciële toer, maar blijft ze altijd trouw aan de punkroots middels krachtige, compacte en zeer gedreven platen. Als frontman van Ignite heeft Zoli Téglás al lang bewezen een zeer bekwaam zanger te zijn, dus met zijn ervaring, uitstraling en stemgeluid bezorgt hij de oude rotten zowaar een tweede jeugd. 

Op dinsdag 26 juli staat deze formatie op het podium van de 013 in Tilburg. De band krijgt vanavond support van de Amerikaanse punkband met reggae invloeden Authority Zero en The Adolescents.

In samenwerking met 013 mag Rockblog 2x2 kaarten weggeven voor deze show. En dat is nog niet alles.. Ook "Reason to Believe", het laatste album van Pennywise, zit bij dit mooie pakket inbegrepen.

Wil je hierbij zijn? Vul dan snel onderstaande velden in. De actie loopt tot 24 juli a.s. winnaars krijgen per email bericht.

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!