Win: 2x 2 tickets Eastpak Antidote Tour @ 013

Toegevoegd op maandag 25 juli 2011, 12:12
Laatste update zondag 18 september 2011, 14:40
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten.

Win: 2x 2 tickets Eastpak Antidote Tour @ 013

Voor de zevende keer komt de Eastpak Antidote Tour weer naar Europa. Dit zal ook meteen de laatste keer zijn. Eerder bracht deze tour bands als Danko Jones, Flogging Molly en Sum41 mee. De komende editie zal de hardste in de reeks worden, met de focus op metalcore. Zoals eerdere edities zal ook dit pakket Nederland niet overslaan: de host is 013 in Tilburg. Lees snel verder hoe jij hierbij kan zijn!

Het is deze keer niet zo zeer punkrock wat de klok slaat, maar men pakt het nu eens wat steviger aan. Headliners zijn de metalcore bands A Day To Remember en August Burns Red. Niemand minder dan The Ghost Inside en Living With Lions maken de line-up compleet. Op elke datum van de tour, zo ook in Tilburg, krijgt een lokale nader bekend te maken act de eer om te openen.

Op vrijdag 11 november komt de karavaan naar 013 in Tilburg. In samenwerking met 013 mag Rockblog 2x 2 kaarten weggeven voor deze show. Wil je hierbij zijn? Vul dan snel onderstaande velden in en beantwoord de vraag correct. De actie loopt tot 5 augustus a.s. winnaars krijgen per email bericht.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!