Win: 2x2 kaarten voor Enter Shikari @ 013 Tilburg

Toegevoegd op zaterdag 24 september 2011, 12:30
Laatste update maandag 26 september 2011, 19:13
Geschreven door Dirk
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 30 september 2011

Win: 2x2 kaarten voor Enter Shikari @ 013 Tilburg

Omdat we afgelopen maandag onze nieuwe website gelanceerd hebben en we onze bezoekers nou eenmaal erg waarderen, delen we bij Rockblog flink uit. Deze week vind je iedere dag een nieuwe actie op de website en volgende week gaan we vrolijk verder met meer acties. 

Enter Shikari

Maandag 3 oktober is 013 de gastheer voor de Britten van Enter Shikari. Ze komen echter niet alleen, de vrienden van Your Demise en Letlive zullen de avond vooraf al warm spelen. In samenwerking met 013 mogen wij 2 duo's blij maken met kaarten.

Een mixje van post-hardcore, metal, trance en rave, dat is Enter Shikari. Zalen gaan al jaren plat voor de vlammende liveshows. De Britse band groeit in 2007 uit tot een ware hype. Zonder platendeal verkoopt Enter Shikari de befaamde Astoria in Londen uit. Alleen The Darkness wist dit eerder te flikken. Aan een derde album wordt momenteel hard gewerkt en ondertussen stond de band nog op festivals als Reading en Leeds.

Jij kan dit gaan meemaken door onderstaande velden in te vullen! Verder mag je je creativiteit de vrije loop laten en een naam verzinnen voor de muziek van Enter Shikari. De grappigste, gekste of origineelste twee inzendingen mogen samen met een vriend(in) op 3 oktober naar 013!

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!