Arch Enemy actie: Win kaarten voor Paradiso of 013 + toffe goodies

Toegevoegd op vrijdag 25 november 2011, 17:22
Laatste update woensdag 30 november 2011, 20:36
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 2 december 2011

Arch Enemy actie: Win kaarten voor Paradiso of 013 + toffe goodies

In deze donkere tijden is het vaak zoeken naar lichtpuntjes. Om onze deathmetalfans een handje te helpen bij deze zoektocht, hebben we een leuk prijzenpakket klaargezet rondom het Zweedse Arch Enemy.

Paradiso en 013

Na in juli een snoeiharde show op Fortarock in Nijmegen te hebben gegeven, komt Arch Enemy over een paar weken terug om hun nieuwste album Khaos Legions nog eens goed te laten horen.

Op woensdag 7 december speelt de formatie in Paradiso, om vervolgens op vrijdag 9 december in Tilburg aan te treden op het podium van de Dommelsch zaal. Voor beide shows verloten we twee setjes van twee kaarten, maar dat is nog niet alles!

Goodies!

De echte Arch Enemyfan kan natuurlijk niet zonder een flink arsenaal aan goodies van zijn of haar favoriete band. Één inzender krijgt namelijk een goodiepakket van Arch Enemy, met daarin:

  • 1 Khaos Legions bivakmuts
  • 1 Khaos Legions poster
  • 1 Arch Enemy patch
  • 1 Khaos Legions vlag
  • 2 Gesigneerde Arch Enemy posters
  • 1 Khaos Legions T-shirt

Hebben? Meedoen!

Iedereen maakt kans op de kaarten (ook zonder 'motivatie'), maar degene met de origineelste, leukste of mooiste inzending wordt door ons beloond met bovenstaand goodiepakket. Meedoen kan direct onder de video!

Deze actie sluit op vrijdag 2 december 2011.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!