Win 5x2 tickets voor Drums Are For Parades @ Handelbeurs

Toegevoegd op dinsdag 10 april 2012, 21:37
Laatste update dinsdag 10 april 2012, 21:44
Geschreven door Bjorn
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 19 april 2012

Win 5x2 tickets voor Drums Are For Parades @ Handelbeurs

Record Store Day

Op zaterdag 21 april is het opnieuw Record Store Day.  Record Store Day is dé dag om je geliefde platenzaak te steunen. Ter ere van deze dag brengen de heren van Drums Are For Parades hun derde release uit: IMPERIVM. Op die dag speelt Drums Are For Parades 's avonds een concert in de Handelbeurs te Gent. Op dit concert zullen maar liefst vijf van de gastzangers op de LP aanwezig zijn.

Drums Are For Parades

Dit Gents trio bundelden de krachten om luid, agressief, maar vooral ook heel melodieus en groovy muziek te maken. Ze boren verschillende stijlen als heavy metal, hardcore, punk en noiserock aan en mixen ze tot een uniek geheel.

Tickets winnen!

In samenwerking met Democrazy mogen wij in het kader van Record Store Day 5x2 tickets weggeven voor het concert van Drums Are For Parades + guests op 21 april in de Handelbeurs. Wil jij bij dit concert zijn, dat kan! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaande vraag (tip) en velden in vullen en wie weet ben jij wel bij de winnaars.
Ik wil graag (maximaal 2x per maand) de gratis nieuwsbrief van Rockblog ontvangen.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!