Win kaarten voor Jera On Air!

Toegevoegd op woensdag 11 april 2012, 14:38
Laatste update woensdag 11 april 2012, 14:44
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog
Deze actie is gesloten op 18 april 2012

Win kaarten voor Jera On Air!

Zoals aangekondigd in onze nieuwsbrief kun je vanaf vandaag kaarten winnen voor Jera On Air!

Dit jaar staan onder meer Heideroosjes, Lostprophets, Young Guns en Authority Zero op het programma van het Limburgse festival. Op Hemelvaartsdonderdag, 17 mei, zullen de genoemde acts hun shows weggeven en een dag eerder zal No Turning Back ter ere van het twintigjarig bestaan van het festival alvast de feestelijke opening verzorgen.

Win kaarten! 

Rockblog geeft twee setjes van twee kaarten weg voor Jera On Air. Zoals beloofd aan onze nieuwsbrief abonnees, maken zij dubbel kans op een setje tickets! Uit de abonnees van de nieuwsbrief wordt namelijk al een winnaar gekozen, daarnaast worden onder alle inzenders (inclusief de nieuwsbrief ontvangers) het tweede setje kaarten verloot.

Je kunt meedoen om kaarten te winnen door onderstaand formulier in te vullen. Ben je nieuwsbrief-abonnee, dan kun je de speciale actiecode uit de laatste Power Update in het formulier vermelden om 2x kans te maken op die kaarten!

Nieuwsbrief ontvanger? Vul hier de Jera On Air actiecode uit de laatste Power Update in!
Wil je de gratis nieuwsbrief ontvangen?

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!