De week van de waarheid komt er aan

Toegevoegd op zondag 8 februari 2009, 20:16
Laatste update zondag 8 februari 2009, 20:18
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

De week van de waarheid komt er aan

Rockblog NewsDe komende week belooft een goede week te worden op festivalgebied. Een aantal festivals zullen flinke delen van hun affiches bekend gaan maken en daarmee een hoop van onze geruchten bevestigen. Morgen is het gelijk al de beurt aan Download, de organisatie van het Britse festival heeft namelijk laten weten morgen met namen te komen. De verwachting is dat toch zeker de helft van de lineup bekend zal worden en daarmee wordt hoogstwaarschijnlijk ook bijna de helft van onze geruchten werkelijkheid. Slipknot was zo vrij om zichzelf in het tourschema op hun website te bevestigen, maar voelde zich daarna gedwongen om het alsnog weg te halen van de website.

Verder is de verwachting dat ook de organisatie van Graspop een flink aantal namen zal loslaten. De kans zit er dik in dat dit ook morgen al zal gaan gebeuren. Deze week kwamen Dream Theater en Lacuna Coil met eigenhandige bevestigingen, daarnaast konden wij als eerste melden dat ook Megadeth het festival zal gaan aandoen. Dit drietal bands is nog niet terug te vinden op de website van Graspop, maar zoals het er nu naar uit ziet zal dat komende week gaan gebeuren aangezien op de 18e februari de voorverkoop voor het metalfestival begint.

Ook de voorverkoop van Rock Werchter staat voor de deur, deze zal op zaterdag 14 februari van start gaan. Ook hiervoor hebben we al een mooie lijst met smakelijke geruchten voor je klaarstaan, waarvan we verwachten dat in de komende week een flink aantal bevestigingen zullen gaan komen.

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!