Sonisphere (+UPDATE)

Toegevoegd op zondag 8 februari 2009, 22:29
Laatste update woensdag 11 februari 2009, 14:16
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Sonisphere (+UPDATE)

Metallica op SonisphereSonisphere. Sonisphere? Ja, Sonisphere. Het gonsde al een tijdje van de geruchten, maar het beestje heeft nu een naam. Sonisphere dus. Laten we bij het begin beginnen. We wisten je al te melden dat Metallica opnieuw naar Nederland zou komen, dat gaat gebeuren onder de festivalnaam Sonisphere. Wie kan het je beter uitleggen dan Lars Ulrich himself. Het begint op 20 juni in het Goffertpark in Nijmegen en zal nog langs vijf andere landen gaan, waaronder ons de UK. Naast Metallica, worden namen als Linkin Park, Lamb of God, Mastodon, Alice in Chains, Machine Head en Slipknot genoemd om de lineup mee op te vullen. Om middernacht (Engelse tijd, red.) komt de officiële opening van de Sonisphere website. Be prepared to be blown away!

UPDATE @ 01:00 Het gaat plaatsvinden op 20 juni in het Goffertpark in Nijmegen. Vooralsnog zijn Metallica, Slipknot, Mastodon en Lamb of God bevestigd. Voorverkoop start komende vrijdag 13 februari om 11.00 uur. Tickets gaan 75 euro kosten, ook bestaat er een deluxe-ticket. Voor 175 euro heb je dan gegarandeerd toegang tot het voorste vak, VIP area met gratis drank, parkeer faciliteiten en toegang via een aparte ingang.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!