festival

Graspop Metal Meeting 2011

Graspop Metal Meeting 2011. Hier vind je alle actuele festival informatie, kaartverkoop, ticketprijzen, voorverkoopdata, line-ups, programma-informatie, geruchten, namen, prijzen van tickets en nieuwtjes over Graspop Metal Meeting 2011

Het grootste metalfestival van Belgiƫ dat elk jaar in Dessel wordt gehouden, in 2011 is de 16e editie. Drie dagen lang en vier podia.

De ticketprijs voor Graspop Metal Meeting is ongewijzigd.. De voorverkoop voor het festival is reeds gestart. Een combiticket kost 146 euro zonder servicekosten, en de dagtickets kosten ieder 76 euro. Mensen met een combiticket mogen gratis de camping op vanaf donderdag om 16u, en parkeren ook gratis op de weekendparking.

Dagbezoekers die op de camping willen overnachten, moeten een campingticket van 15 euro kopen aan de campingkassa. Dagbezoekers kunnen parkeren op de dagparking voor vijf euro per voertuig. Het openbaar vervoer is gratis voor iedereen. Drank en eten worden betaald met Graspopmunten, die je kan kopen aan de muntautomaten op het festival. Een Graspopmunt op het festival kost voortaan 2,50 euro. De organisatie biedt dit jaar ook upgrades aan waarmee je in de vipzone en op de vipparking kan. Die kosten 105 euro voor drie dagen, of 45 euro per dag.

Sorry, momenteel hebben we (nog) geen informatie hierover op Rockblog.
Sorry, momenteel hebben we (nog) geen informatie hierover op Rockblog.

locatie

We hebben (nog) geen locatie ingevoerd voor dit festival.

info