Foto's

The Gathering @ Gebouw T

Toegevoegd op maandag 4 maart 2013, 23:54
Laatste update maandag 4 maart 2013, 23:57
Geschreven door Jos

The Gathering, één van de uniekste, succesvolste en origineelste Nederlandse rockbands, live in Gebouw-T. De constante drang naar experiment van de Gathering heeft er voor gezorgd dat The Gathering een hele muziekevolutie heeft doorgemaakt. Tijdens het optreden in Gebouw-T in Bergen op Zoom lijkt de band wat traag op gang te komen. De band heeft er voor gekozen om de set op te bouwen naar een muzikaal hoogtepunt naar het einde toe. Van symfonische dreamrock en psychedelica wordt toegewerkt naar een steviger einde met een wat zwaarder en groovend geluid. Mede dankzij de afsluiter, het magistraal uitgevoerde “I Can See Four Miles”, maakt van deze avond zeker geen tussendoortje en laat het publiek enthousiast achter.

 

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Bergse rockers Dear moM, zij staan in Bergen op Zoom en omstreken bekend om hun energieke, krachtige rock composities met invloeden van Porcupine Tree, Pearl Jam en Led Zeppelin. Vol overtuiging laat vooral zanger Frank Betist de zaal meegenieten van de afwisselende rocknummers. Een lekker begin van de avond.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!