Foto's

Danko Jones @ Tivoli, Utrecht (28-nov)

Toegevoegd op woensdag 30 november 2011, 20:15
Laatste update woensdag 30 november 2011, 20:15
Geschreven door Haiko

Danko Jones beloofde afgelopen maandag de avond om te toveren in een vrijdagavond. Het vrijdagavondgevoel liet niet lang op zich wachten; de kale Canadees ging er fullspeed tegenaan. In een avond vol greatest hits, werd Tivoli voorzien van publieksfavorieten als First Date, Lovercall en het recentere Full Of Regret

Scroll naar beneden voor een selectie van de foto's die Rockblog maakte tijdens de show.

Danko Jones drummer Atom Willard

Tussen de gebruikelijke egotrips en 'slips of the tongue' door, viel goed te horen hoe het geluid van Danko Jones als band in het afgelopen jaar bijgeschaafd is door de komst van Atom Willard op drums. Zijn speelse, energieke drumstijl kreeg de ultieme bevestiging tijdens het ingestudeerde intro van Song For The Dead (Queens of the Stone Age).

Rock & Rollcircus

Wie hoopte op een klassiek Danko-einde aan de show, kwam enigzins bedrogen uit. Danko sloot zijn show af met een cover van My World Is Empty (The Supremes) in plaats van zijn eerder gebruikelijke Mountain. Overigens was dit slechts een klein smetje op het verder zeer complete Rock & Rollscircus dat Danko Jones heet.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!