Live Recensies

And So I Watch You From Afar @ 013

Toegevoegd op dinsdag 25 oktober 2011, 21:36
Laatste update dinsdag 25 oktober 2011, 21:36
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

And So I Watch You From Afar @ 013

Een vraag waar veel mensen mee worstelen is: Hoe kom ik toch van die verdraaide maandagblues af? Na goed zoeken blijkt er een prima recept te zijn om de afterweekenddip definitief van je af te schudden. De ingediƫnten voor dat recept kosten bij elkaar een eurootje of vijftien en helpen je gegarandeerd richting het volgende weekend.

Voorgerecht

Voor de entree neemt men een vleugje Opeth, voegt daar een teentje Nine Inch Nails aan toe en giet er een laagje Bjork overheen. Na goed roeren resulteert het in een explosie van muzikale smaken waarvan de naam bij weinigen nog bekend is: Do Not Run We Are Your Friends (ook wel: DNRWAYF). Het voorafje wordt geserveerd met saxofoon en slide-bass als smaakversterkers. Een stevig voorgerecht dat een indrukwekkende smaak afgeeft.

Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht is vandaag een Noord-Ierse specialiteit. Op onvermoeibare wijze schotelt het bombastische And So I Watch You From Afar (ook wel: ASIWYFA) de hoofdschotel voor. Bijgestaan door drie podiummicrofoons, die bijna uitsluitend voor dankwoorden gebruikt worden, en het recentelijk uitgebrachte "Gangs" is het gerecht op voordat je het weet.

Zijn geld meer dan waard

Wie op zoek is naar de perfecte remedie tegen de maandagblues, wordt van harte aangeraden om deze experimentele rockgerechten eens te verorberen. Je dient dan wel een cocktail van rock, progressief, instrumental met een hoge dosis energie en goed muzikaal vakmanschap goed te kunnen verteren. Het is ongetwijfeld zijn geld meer dan waard.

Foto's

Van deze culinaire avond zijn ook foto's gemaakt. Check de hele fotoserie hier.

Reacties

Volg Rockblog