Pinkpop legt Wolfmother vast, Motorhead valt af.

Toegevoegd op dinsdag 26 januari 2010, 22:51
Laatste update woensdag 27 januari 2010, 00:24
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Pinkpop legt Wolfmother vast, Motorhead valt af.

We hebben het beloofd en daar komt 'ie dan: Wolfmother staat op Pinkpop, noteer dat maar vast op je Pinkpop-kalender. De geruchten gingen al langer, hier is de bevestiging.

De laatste weken regende het afvallers voor Pinkpop: Muse niet, Pearl Jam niet, Paramore niet en ook Motorhead niet. Wolfmother wel!

Wij hebben de afgelopen dagen informatie uit verschillende bronnen verkregen, die informatie hebben we bij elkaar opgeteld en één plus één is wederom twee. 

In dit geval zelfs drie. Vanavond kwam er een berichtje bij ons binnen waarin stond: "smeets staat hier in de rij voor wolfmother" (concert in 013, tilburg).

Net als bij Rammstein, dus. De deal is al rond, er moet alleen nog een spreekwoordelijke handtekening onder. En dat stond rood omcirkeld op de kalender van mister pinkpop voor 26 januari 2010. Een werkbezoekje.

Eerder konden we al melden dat ook Faith No More aanwezig zal zijn op Pinkpop dit jaar. Daarnaast is er tegenover 3FM verteld dat de organisatie druk bezig is met Weezer, Editors en Greenday binnen te halen voor het festival.

UPDATE: Inmiddels heeft de band zelf in een telefonisch interview met Eric Corton op 3FM de komst naar het Pinkpop festival bevestigd. 

UPDATE 2: Voor de goede orde: uiteraard is de handtekening hierboven spreekwoordelijk en wordt e.e.a normaliter over de fax afgehandeld door boekers van het festival en niet door dhr. Smeets. Maar ach, waar maken we ons druk om: Wolfmother staat op Pinkpop. Dat is en blijft -nu ook officieel- het nieuws.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!