Nick Cave And The Bad Seeds op Pinkpop 2010

Toegevoegd op zaterdag 30 januari 2010, 13:02
Laatste update zondag 31 januari 2010, 17:40
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Nick Cave And The Bad Seeds op Pinkpop 2010

Je leest het goed: Nick Cave en zijn Bad Seeds zullen dit jaar hun opwachting maken op Pinkpop. Gisteren kregen we een tip binnen van een zeer betrouwbare bron die dit nieuwtje aan ons verklapte.

Voor het eerst in twintig jaar staat de band rond multitalent Nick Cave op Pinkpop, de laatste keer dat hij met zijn Bad Seeds het podium van het roze festival betrad was in 1990.

De afgelopen weken zijn gevuld geweest met officieuze en officiële bevestigingen. Zo kregen we begin januari door dat de onderhandelingen met Faith No More zo goed als rond waren en werd ons afgelopen week ingefluisterd dat Wolfmother aan de affiche was toegevoegd. Die laatste werd binnen twee uur na publicatie telefonisch bevestigd door zowel organisator Jan Smeets als Wolfmother-frontman Andrew Stockdale. 

Smeets bevestigde tevens dat een aantal namen uit ons geruchtenlijstje nog altijd in de running zijn. Zowel Weezer, Editors als Green Day maken een grote kans om op het festival te spelen.

Er waren helaas ook afvallers: Paramore en Motorhead kunnen we definitief van de lijst schrappen.

Momenteel heeft Pinkpop slechts Pink, Rammstein, John Mayer, Wolfmother en Kasabian officieel bevestigd. Voor een volledig overzicht van nieuws, ticketinformatie, geruchten en bevestigingen, klik je hiernaast op Pinkpop 2010

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!