Gossip en Triggerfinger op Pinkpop 2010

Toegevoegd op dinsdag 2 februari 2010, 15:42
Laatste update dinsdag 2 februari 2010, 19:02
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Gossip en Triggerfinger op Pinkpop 2010

We blijven met namen strooien, na Faith No More, Wolfmother en Nick Cave is het vandaag een dubbele toevoeging: Gossip en Triggerfinger komen naar Pinkpop.

De Britse band Gossip zal dit jaar ook aanwezig zijn op Pinkpop. Eerder werd bekend dat de band op Rock Werchter zou staan. Ook hebben we een tweetal degelijke tips doorgekregen over de komst van de Belgen van Triggerfinger naar Landgraaf... Hieronder een screenshot van de bevestiging van Gossip (klik erop voor een uitvergroting).

Gossip op Pinkpop

Gossip zal op vrijdag 28 mei zijn opwachting maken, voor Triggerfinger is nog geen dag bekend.

Eerder konden we jullie al melden dat we via een van onze bronnen te horen hebben gekregen dat Nick Cave aanwezig zal zijn op Pinkpop. Ook kregen we begin januari te horen dat er een deal met Faith No More gesloten zou zijn.

Momenteel zijn Rammstein, Wolfmother, John Mayer, Florence and the Machine, Kasabian en Pink bevestigd door Pinkpop zelf. Green Day, Editors en Weezer zijn door organisator Jan Smeets genoemd als "bands die nog in de race zijn".

update: Via de comments (helaas anoniem) kwamen we er zojuist achter dat Gossip al een half uur eerder bevestigd was op pinkpop2010.blogspot.com. Gefeliciteerd! Wij houden wel van scherpe concurrentie :-)

update 2: De datum van Pinkpop is verdwenen van de Gossip myspace. Dat kan geen toeval zijn. Wij hebben uiteraard altijd een screendumpje (zie hierboven), voor de ongelovigen. 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!