Gratis optreden van RATM in Londen is definitief: The Rage Factor

Toegevoegd op donderdag 11 februari 2010, 21:57
Laatste update donderdag 11 februari 2010, 21:57
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Gratis optreden van RATM in Londen is definitief: The Rage Factor

In december schopte "Killing In The Name Of" van Rage Against The Machine RATM) het tot kersthit van 2009 in de UK. Een offensief, ingezet door een fan op Facebook, zorgde ervoor dat de hype rond de Amerikaanse band weer oplaaide. RATM beloofde een gratis optreden in de UK als het zou lukken om nummer 1 te staan in de charts met kerst. Dat lukte, en de datum en locatie van het beloofde optreden zijn zojuist bekend gemaakt.

Op zondag 6 juni zal de band een eenmalig gratis concert geven in Finsbury Park in Londen (UK). Registratie voor dit concert is geopend via TheRageFactor.co.uk. Registreren is mogelijk vanuit iedere hoek van de wereld, maar we gaan ervanuit dat er een strenge selectie zal zijn en dat het enkel voor inwoners van de UK toegankelijk zal zijn.

De discussie over de mogelijkheid tot meer (Europese) optredens van RATM is hiermee weer volledig open, aangezien het gratis concert op 6 juni valt en de 'grote' Europese festivals vanaf juni losbarsten.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!