Eluveitie officieus bevestigd voor Graspop +UPDATE (Stone Sour)

Toegevoegd op zondag 21 februari 2010, 18:41
Laatste update vrijdag 5 maart 2010, 12:00
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

Eluveitie officieus bevestigd voor Graspop +UPDATE (Stone Sour)

Mucky Pup, een band die op de affiche staat voor Graspop 2010, heeft op zijn eigen website vermeld dat ook Iron Maiden aanwezig zal zijn op het Belgische metalfestival. In een nieuwsbericht vermeldt de band een gedeelte van de lineup van Graspop, inclusief Iron maiden. Klik hier voor een screenshot.

Ook de Zwitserse folkmetalband Eluveitie bevestigt zijn komst naar het Belgische Dessel. In een interview met het Franse webzine Spellbound vertelt de band zeker te zijn van een optreden op Graspop.

De komst van de Britse metalgrootheden van Iron Maiden is de afgelopen maanden via verschillende kanalen officieus bevestigd. Bij Rockblog staat de band al geruime tijd bovenaan de lijst met kanshebbers voor Graspop. De vermelding op de site van Mucky Pup doet daar nog een schepje bovenop.

Verwacht wordt dat Graspop het tweede deel van zijn lineup binnen afzienbare tijd bekend zal maken. Naast headliners KISS en Iron Maiden, lijkt het er sterk op dat Aerosmith de eer zal krijgen om als derde hoofdact op het festival te mogen spelen. Verder verwachten wij onder meer Stone Sour, Alice In Chains, Kreator en Anthrax.

Klik hier voor alle geruchten, nieuwtjes en bevestigingen omtrent Graspop Metal Meeting 2010.

UPDATE

Een zeer betrouwbare bron heeft ons zojuist gemeld dat ook Stone Sour van de partij zal zijn op Graspop 2010.

UPDATE

Iron Maiden heeft verkozen een tour in juni en juli te door de VS te gaan houden, de band is dus niet meer in de race voor headlinerschap op Graspop 2010. Daarnaast is inmiddels Alice In Chains geboekt voor Rock Werchter en staat Antrax op de Lokerse Feesten.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!