5 Nieuwe namen voor Rock Werchter (UPDATE: tijdschema)

Toegevoegd op donderdag 29 april 2010, 18:01
Laatste update donderdag 29 april 2010, 20:32
Geschreven door Joep
Bron: Rockblog

5 Nieuwe namen voor Rock Werchter (UPDATE: tijdschema)

Coheed and Cambria, Absynthe Minded, Das Pop, De Jeugd van Tegenwoordig en Taylor Hawkins & The Coattail Riders zijn toegevoegd aan de line-up van Rock Werchter 2010. Hiermee is het affiche bijna compleet. Nieuwe namen volgen zeer snel volgens de organisatie.

De Jeugd van Tegenwoordig stond vorig jaar nog in de Marquee maar zijn nu door hun (gestegen?) populariteit op de Main Stage gezet. Ze staan alsnog als opener van de donderdag. Het is nog niet zeker of ze ook daadwerkelijk het festival zullen openen. Taylor Hawkins & The Coattail Riders is de band van de drummer van de Foo Fighters en zal op de zaterdag op de Main Stage te zien zijn. Das Pop staat ook op de Main Stage van zaterdag. Coheed and Cambria staan op de Main Stage op de vrijdag en Absynthe Minded speelt in de Marquee op de zondag.

Das Pop en Coheed and Cambria wisten wij al en stonden op self-confirmed. Er zijn alleen nog kaarten voor de vrijdag te koop.

Headliners dit jaar zijn: Green Day, Rammstein, Muse en Pearl Jam.

(UPDATE) Het tijdschema is nu ook bekend gemaakt. Klik hier.

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!