'Red Hot Chili Peppers touren niet'

Toegevoegd op donderdag 18 november 2010, 18:33
Laatste update donderdag 18 november 2010, 18:37
Geschreven door Haiko
Bron: Rockblog

'Red Hot Chili Peppers touren niet'

Volgens John Giddings, organisator van het Isle Of Wight festival in de UK, touren de Red Hot Chili Peppers niet in het festivalseizoen van 2011. Dit zegt hij in een interview met de Britse festivalsite VirtualFestivals.

Of dit betekent dat ze daadwerkelijk onbeschikbaar zijn voor festivals in 2011, is hiermee niet duidelijk. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat Giddings informeerde naar de band in een periode waarin de Peppers op 'niet beschikbaar' stonden.

Onlangs meldde RHCP-drummer Chad Smith nog dat hij er zeker van was dat er festivals zouden komen voor de Peppers in 2011.

Welke kant van het verhaal we moeten geloven is niet duidelijk. Wij gaan er in ieder geval van uit dat de Peppers gewoon beschikbaar zijn voor festivals, maar dat ze dat niet waren op het moment van vragen voor Giddings.

In september tipten we RHCP nog als mogelijke headliner voor festivals volgend jaar.

N.B. Natuurlijk hebben we het hier over het Europese festivalseizoen (juni-augustus). We zijn ervan op de hoogte dat de Peppers geboekt zijn voor Rock In Rio in Brazilië, september 2011.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!