Distortionfestival in Eindhovens Klokgebouw op 9 december

Toegevoegd op dinsdag 26 juni 2012, 10:11
Laatste update vrijdag 29 juni 2012, 10:20
Geschreven door Reno

Distortionfestival in Eindhovens Klokgebouw op 9 december

Op de dag na het jaarlijks Speedfest feestje, zal er een nieuw eendaags festival plaatsvinden in het Klokgebouw te Eindhoven. Inmiddels is een hele reeks aan metalbands voor het Distortionfest op zondag 9 december vastgelegd.

Eerder wisten we al te melden dat MeshuggahDecapitated en C.B. Murdoc in het kader van 'The Ophidian Trek Tour' naar Distortion komen. We kunnen hier nu ook de 'The Epic Industrialist Tour' van Fear Factory, Devin Townsend en Sylosis aan toevoegen.

Het festival gaat gebruik maken van de faciliteiten die voor Speedfest (met dit jaar oa. Graveyard, Monster Magnet en Peter Pan Speedrock) een dag eerder worden opgebouwd. Twee jaar geleden werd ook voor deze opzet gekozen door de 'Persistence Tour' de dag na Speedfest plaats te laten vinden.
 
[UPDATE 29-06] We wisten het vorige week al te melden, maar nu dan ook officieel: Distortionfest heeft haar website gelanceerd, waarop bovenstaande info wordt bevestigd. Tevens is er info over de kaartverkoop bekend gemaakt. Tickets gaan 35,00 euro kosten, maar je kan ook een ticket icm Speedfest voor 50,00 euro aanschaffen. De voorverkoop start 5 juli aanstaande.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!