Volg Rock Werchter bij VRT en Studio Brussel

Toegevoegd op dinsdag 26 juni 2012, 23:39
Laatste update dinsdag 26 juni 2012, 23:39
Geschreven door Reno

Volg Rock Werchter bij VRT en Studio Brussel

Aanstaande donderdag gaat Rock Werchter 2012 van start. Het festival is uitverkocht, maar er is goed nieuws voor de thuisblijvers aangezien diverse media kanalen uitgebreid verslag doen van de verrichtingen van onder andere Pearl Jam, The Cure, Editors, RHCP, Wolfmother, Mastodon en Rise Against

Bij de VRT kan je het festival vier dagen volgen op de radio én op het derde TVnet OP12. Van donderdag 28 juni tot zondag 1 juli brengen zij dagelijks om 22u het festival in beeld met speciale aandacht voor de akoestische sessie van dit jaar. VRT OP12 zal echter helaas niet voor de meeste Nederlanders beschikbaar zijn.

Gelukkig is er ook nog Studio Brussel die een uitgebreide verslaggeving via de radio verzorgen met het programma 'All Areas'. In totaal brengen ze 48 uur radio vanop Rock Werchter, met naast muziek ook verslag van de sfeer op het festivalterrein. 'All Areas' is er op donderdag 28 en vrijdag 29 juni van 16 tot 02 uur en op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli van 12 tot 02 uur.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!