Rockblog Gig Guide #28, met: Triggerfinger, Kyteman Orchestra en meer

Toegevoegd op vrijdag 13 juli 2012, 13:28
Laatste update vrijdag 13 juli 2012, 13:28
Geschreven door Haiko

Rockblog Gig Guide #28, met: Triggerfinger, Kyteman Orchestra en meer

In de wekelijkse Rockblog Gig Guide scheiden we het kaf van het koren als het gaat om aankondigingen van nieuwe shows. We pikken iedere week maximaal vijf concerten of tours uit die die week zijn aangekondigd en vertellen je waarom jij daarbij moet zijn.

Cannibal Corpse

Het duurt nog even, maar op 19 februari wordt het headbangen en moshen geblazen in Tilburg. Dan komt de deathmetaltrein van Cannibal Corpse samen met DevilDriver langs in 013. Voor drie tientjes kun je beide bands én nog aan te kondigen Special Guests bewonderen.

Twins of Evil

Vandaag werd bekend dat shockrockers Rob Zombie en Marilyn Manson op 3 december de Twins Of Evil tour zullen presenteren in de Heineken Music Hall. Ook Korn-frontman Jonathan Davis zal erbij zijn met een DJ-set onder zijn alter-ego JDevil. Tickets zijn vanaf 20 juli beschikbaar voor 43 euro.

Triggerfinger

Triggerfinger verkoopt met speels gemak popzalen uit in België en Nederland, zo ook de show die de band op 31 oktober gaat geven. Daarom is besloten om op 1 november een extra show in 013 in te plannen. Tickets kosten 24 euro en zijn inmiddels verkrijgbaar.

Kyteman Orchestra

Ook Colin Benders kan met ieder muzikale project dat hij opstart op uitverkochte zalen rekenen. Met zijn Kyteman Orchestra heeft hij zijn najaar alvast goed volgepland. Nadat het orkest langskomt op Dranauter, het uitverkochte Lowlands en Brabant Open Air, zal het onder meer te aanschouwen zijn in het Amsterdamse Carré, Crossing Border in Enschede, de Schouwburg in Den Haag en de Oosterpoort in Groningen.

Shinedown

De hitmachine van Shinedown komt op 22 oktober naar 013. Wie staat te springen om de poprockers aan het werk te zien, kan zijn droom voor €18,50 werkelijkheid laten worden.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!