Jaarlijst 2012: Jos

Toegevoegd op dinsdag 25 december 2012, 21:05
Laatste update donderdag 27 december 2012, 13:54
Geschreven door Jos

Jaarlijst 2012: Jos

Traditiegetrouw sluiten we op Rockblog het jaar af met een overzicht van de muziek die ons dit jaar is opgevallen en bijgebleven. Omdat onze redacteuren, recensenten, reporters en fotografen een zeer uiteenlopende muzieksmaak hebben, verdelen we de lijstjes over zeven dagen. Zo geven we in deze laatste decemberweek ieder lijstje de aandacht die het verdient.

- check hier de jaarlijstjes van 2011 -

Jos

Asking Alexandria, Hail The Villain, Mutiny Within en Channel Zero; zomaar vier bands wiens albums hoog in de afgelopen twee jaarlijsten van Jos terecht zijn gekomen. Het is echter niet lauter het geluid van gierende gitaren dat de klok slaat, want ook Pendulum en Young The Giant passeerden de revue.

Hieronder vind je de drie albums die bij Jos de meeste airplay kregen, gevolgd door zijn complete jaarlijst met (indien beschikbaar) luisterlinks voor spotify (groene bolletje) en winkelwagen-links voor fysieke exemplaren (blauwe bolletje).

Slash - Apocalyptic Love

Slash - Apocalyptic LoveEindelijk was het zo ver: Een volledig album met Slash ondersteund door de vocalen van Myles Kennedy (Alter Bridge).

Apocalyptic Love biedt precies wat je van Slash verwachten kunt: Rock 'n' Roll met de karakteristieke gitaarriffs van Slash.

 

Flying Colors - Flying Colors

Flying Colors - Flying Colors

Tijdens het fotograferen In 013 kwam ik in de wandelgangen de poster van Flying Colors tegen. Doordat de poster van deze supergroep (met onder meer Mike Portnoy en Steve Morse) mij aansprak, ben ik op onderzoek gegaan naar hun gelijknamige album.

Flying Colors is de meest aangename verrassing en toevoeging aan de collectie dit jaar.

 

Stone Sour - House Of Gold And Bones (Part One)

Stone Sour- House Of Gold And Bones (Part One)

Stone Sour heeft bij mij altijd al hoge ogen gegooid en ondanks dat het nieuwe album geen tweede Come What(ever) May is, verveelt het album geen moment. 

House Of Gold And Bones (Part One) blijft heerlijk hangen en is nog altijd vrijwel niet uit mijn playlist te slaan. 

De jaarlijst van Jos

  1. Stone Sour - House Of Gold And Bones (Part One)  
  2. Flying Colors - Flying Colors  
  3. Slash - Apocalyptic Love  
  4. Serj Tankian - Harakiri   
  5. As I Lay Dying - Awakened  
  6. Between The Buried And Me - The Parallax II: Future Sequence  
  7. Deftones - Koi No Yokan  
  8. Baroness - Yellow And Green  
  9. Tremonti - All I Was  
  10. Storm Corrosion - Storm Corrosion  

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!