Passenger en Kensington naar Pinkpop 2013

Toegevoegd op woensdag 9 januari 2013, 13:25
Laatste update woensdag 9 januari 2013, 13:34
Geschreven door Dirk

Passenger en Kensington naar Pinkpop 2013

Pinkpop heeft, naar aanleiding van de jaarlijkse "Gouden Tips', twee nieuwe namen bekend gemaakt. Passenger (van die ene hit, Let Her Go) eindigde op de 2e plek -achter Muse, maar die hebben al een eigen show- en 'ons eigen' Kensington kreeg de meeste stemmen van de Nederlandse bands. Zij komen naar Landgraaf om het podium te delen met de eerder bevestigde Green Day, Queens Of The Stone Age, Triggerfinger en The Script.

Op woensdag 20 februari zullen we de rest van het programma weten, aangezien dan in Paradiso Amsterdam de jaarlijkse persconferentie plaats zal vinden. Daar zijn wij uiteraard weer bij voor een live-verslag. Tijdens deze conferentie zal Kensington overigens ook al een optreden verzorgen.

Op 23 februari start de voorverkoop om 10 uur. De organisatie kan tevens melden dat de entreeprijzen hetzelfde zullen blijven als in 2012 namelijk € 165,00 (inclusief € 5,00 servicekosten) voor drie dagen inclusief camping en € 85,00 (inclusief € 5,00 servicekosten) voor een losse dagkaart.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!