Bloc Party, Local Natives en meer voor Best Kept Secret 2013

Toegevoegd op woensdag 6 maart 2013, 12:27
Laatste update woensdag 6 maart 2013, 12:28
Geschreven door Joep

Bloc Party, Local Natives en meer voor Best Kept Secret 2013

Het is een originele manier van namen bekend maken: via de officiële Best Kept Secret Spotify-playlist. Vanochtend begon de organisatie met het toevoegen van nummers aan de playlist. Nu is er ook eindelijk een bevestiging vanuit Best Kept Secret. 11 nieuwe namen zijn toegevoegd aan het affiche. Bloc Party, Everything Everything, Local Natives, Iceage, The Black Angels, Fuck Buttons, Black Dice, Savages, Danny Brown, King Krule en Suuns zijn komende zomer te zien op de Beekse Bergen. 

Bloc Party is overigens, mocht er twijfel zijn, geen headliner. In de onderstaande video bevestigt zanger Kele de komst. Bloc Party speelt op de vrijdag 21 juni, de dag dat Arctic Monkeys headlinen.

Best Kept Secret is een nieuw festival bij de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het festival duikt in de niche tussen Pinkpop en Lowlands. Op het affiche staan o.a. Sigur Rós, Arctic Monkeys, Portishead, Belle and Sebastian, Alt-J en The Maccabees. De voorverkoop is reeds begonnen. Kijk voor de laatste geruchten op de pagina van Best Kept Secret 2013.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!