Rockblog App nu beschikbaar in de App Store!

Toegevoegd op zaterdag 23 maart 2013, 11:39
Laatste update zaterdag 23 maart 2013, 11:39
Geschreven door Haiko

Rockblog App nu beschikbaar in de App Store!

Maakten we er in 2011 nog een slechte 1-aprilgrap over, vandaag is het daadwerkelijk zover: de Rockblog App is verkrijgbaar in de App Store!

iPhone en iPod Touch

De eerste versie van onze app is ontwikkeld voor iPhone en iPod touch. We zijn hard bezig om ook een tabletversie voor iPad en een editie voor Android op de markt te zetten, maar die laten nog iets langer op zich wachten.

Twee smaakjes

Wanneer je in de App Store zoekt op 'rockblog', vind je twee smaakjes voor de Rockblog app: Rockblog en Rockblog Pro.

Rockblog is de gratis versie. Hierin kun je alle nieuwsartikelen en live- en alburecensies bekijken. Deze versie van de app zal altijd gratis blijven, maar in ruil daarvoor is 'ie voorzien van advertenties.

Rockblog Pro kost je tot 1 mei slechts €0,89. Een koopje, want je krijgt alles van de gratis versie maar zonder de advertenties. Daarbij krijg je in deze eerste versie meteen al een handige zoekfunctie! De Pro versie wordt binnenkort bovendien voorzien van o.a: een (offline te bekijken) favorietenlijst, uitgebreidere overzichtspagina's (25 artikelen ipv 15) en nog veel meer!

De Rockblog Pro app kost vanaf 1 mai €1,49, dus wees er snel bij en pak die introductiekorting mee!

Gratis Pro versie

Om te vieren dat onze apps in de App Store zijn, geven we binnenkort vijf promotiecodes weg voor onze Rockblog Pro app. Met zo'n promotiecode kun je de Pro app gratis uit de App Store plukken. Houd onze website, twitter, facebook en app in de gaten!

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!