Tijdschema Rock Werchter bekend + RIP Pyramid Marquee

Toegevoegd op donderdag 2 mei 2013, 15:44
Laatste update donderdag 2 mei 2013, 15:44
Geschreven door Joep

Tijdschema Rock Werchter bekend + RIP Pyramid Marquee

Het tijdschema voor Rock Werchter 2013 is bekend dus het puzzelen kan beginnen. Green Day speelt zoals verwacht een lange set van 2u20 maar ook Blur mag bijna 2 uur op het podium staan. Opvallend is dan wel weer de korte speelduur van Depeche Mode van 1u15. Bekijk het volledige tijdschema hier.

Nog opvallender is de verdwijning van de Pyramid Marquee. Dé tent van Rock Werchter, die sinds vorig jaar bijgestaan werd door de grotere The Barn, wordt dit jaar vervangen door een grotere tent genaamd KluB C, vernoemd naar hoofdsponsor KBC. Wellicht is dit een voorbode voor de schaalvergroting van volgend jaar waarover de organisatie spreekt. Er zal namelijk een vierde podium geplaatst worden in 2014. Vooralsnog doen ze het dit jaar met drie podia en kun je van 4 t/m 7 juli genieten van optredens van o.a. Blur, Editors, Tame Impala, Nick Cave & The Bad Seeds, James Blake, Biffy Clyro, Kings of Leon en Rammstein.

Wat zijn jouw meest vervelende clashes in het tijdschema? Laat het hieronder weten!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!