Affiche Best Kept Secret vrijwel rond + tijdschema bekend

Toegevoegd op donderdag 16 mei 2013, 10:17
Laatste update donderdag 16 mei 2013, 11:17
Geschreven door Joep
Bron: Rockblog

Affiche Best Kept Secret vrijwel rond + tijdschema bekend

Best Kept Secret zet zich dit jaar op de festivalkaart. Is het niet om het uitstekende affiche, dan is het wel om de vindingrijke manier van het bekendmaken van nieuwe namen. Soms door middel van een prachtige video, dan weer door het toevoegen van tracks aan de Spotify-playlist en nu door het aftellen naar nieuwe namen voor het affiche. Toegevoegd aan het programma zijn: Koreless, Traumahelikopter, Space Dimension Controller, Wolf Alice, Letherette (DJ-set), The Child of Lov, Tourist en Pantha Du Prince. Het affiche is echter nog niet compleet. Er zijn nog twee T.B.A-spots zichtbaar in het inmiddels bekende tijdschema. Deze twee laatste namen zullen ongetwijfeld snel volgen.

Een combiticket voor Best Kept Secret gaat voor € 121,50 inclusief camping over de toonbank en voor een dagticket betaal je € 52,50 (vrijdag) of €62,50 (zaterdag / zondag). Het festival vindt plaats van 21 t/m 23 juni in Hilvarenbeek.

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!