Preview Rock im Park 2013

Toegevoegd op dinsdag 21 mei 2013, 14:32
Laatste update vrijdag 24 mei 2013, 14:17
Geschreven door Reno
Bron: Rockblog

Preview Rock im Park 2013

 

Op 7 t/m 9 juni trilt Nürnberg op haar grondvesten tijdens de 19e editie van Rock im Park. De afglopen jaren hebben we veel aandacht besteed aan grote broer Rock am Ring waar vele Nederlanders jaarlijks naar afreizein. Rock im Park is vanuit ons landje net iets verder weg, maar hier zijn, in tegenstelling tot Rock am Ring, nog altijd tickets voor te krijgen. Al raden we je aan niet al te lang meer te wachten. Inmiddels zijn ruim 65.000 tickets verkocht die het uiterste gaan vergen van het historische Zeppelinfeld festivalterrein.

Hoog tijd dus om ook eens Rock im Park in uitgebreid in de spotlight te zetten. Gedurende 3 dagen biedt het festival onderdak voor ruim 80 artiesten op 3 verschillende stages (Seat Centerstage, Beck's Alternastage & Clubstage). Momenteel is er nog geen timetable beschikbaar maar hierbij alvast een kleine peek van de line-up:

Vrijdag 7 juni 2013
- Seat Centerstage: Stone Sour, Volbeat & The Prodigy.
- Beck's Alternastage: Biffy Clyro, The Killers & The Bloody Beetroots Live.
- Clubstage: Clutch & Graveyard

Zaterdag 8 juni 2013
- Seat Centerstage: Bad Religion & Greenday.
- Beck's Alternastage: Dizzee Rascal & The Wombats.
- Clubstage: Coal Chamber.

Zondag 9 juni 2013
- Seat Centerstage: Paramore & Thirty Seconds To Mars.
- Beck's Alternastage: Limp Bizkit & Korn
- Clubstage: Fritz Kalkbrenner

Met dergelijke line-up behoort Rock im Park tot de interessantste festivals van 2013! Weekendkaarten inclusief toegang tot de festivalcamping en parkeren kosten 165,00 euro. Koop dan ook nog op tijd je ticket voordat het te laat is. Voor een volledig overzicht van de line-up verwijzen we je naar http://www.rock-im-park.com/spielplan.

Update 24-05: timetable voor het festival staat online! http://www.rock-im-park.com/spielplan

 

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!