Geen Five Finger Death Punch Op FortaRock

Toegevoegd op vrijdag 31 mei 2013, 18:06
Laatste update vrijdag 31 mei 2013, 18:07
Geschreven door Gregory

Geen Five Finger Death Punch Op FortaRock

Alweer een festival dat met een afzegging te maken krijgt. Deze keer moest FortaRock last minute nog op zoek naar een vervanger voor Five Finger Death Punch. De keuze is gevallen op het Nederlandse Textures. Wij zijn ondanks het slechte nieuws morgen natuurlijk ook weer van de partij! Hou onze website volgende week goed in de gaten voor een uitgebreid verslag en een mooie fotoreeks.

"FIVE FINGER DEATH PUNCH SHOW OP FORTAROCK AFGELAST!

Tot onze grote spijt moeten we mededelen dat het optreden van Five Finger Death Punch op 1 juni op FortaRock, niet doorgaat. Dit vanwege onvoorziene logistieke omstandigheden. Hiermee biedt Five Finger Death Punch hun excuses aan richting hun fans.

TEXTURES vervangt Five Finger Death Punch op 1 juni. We zijn erg blij dat deze sympathieke band op de valreep bereidt is om een show neer te zetten. Al tien jaar smeedt Textures een keur aan heavy stijlen aaneen tot onweerstaanbare songs. Ook toerde Textures de wereld al een paar keer rond. Meer dan 500 shows staan er in het archief, gespeeld in clubs en op grote podia in heel Europa, Rusland, de V.S., Canada, Mexico, India en Nepal."

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!