Vainstream Rockfest

Toegevoegd op woensdag 12 juni 2013, 14:14
Laatste update woensdag 12 juni 2013, 14:41
Geschreven door Els

Vainstream Rockfest

Een gouden tip voor iedereen die nog niets gepland heeft voor het eerste weekend van juli en een trip naar Duitsland wel ziet zitten om een leuk festivalletje mee te pikken.

Het eendaagse Münsterse festival Vainstream Rockfest trapt dit jaar af op de avond van 5 juli met Unearth, Your Demise en Bane op de Desperados Opening Night.

Het échte festival barst echter pas de dag erna los op het industrieterrein met de volgende bands: The Devil Wears Prada, Deez Nuts, Agnostic Front, A Day To Remember, Sondaschule, Bleed From Within, 7 Seconds, Anti-flag, The Ghost Inside, Callejon, Asking Alexandria, Boysetsfire, Parkway Drive, In Flames en nog andere acts.

Vorig jaar pronkte death metal band Slayer helemaal bovenaan op de affiche van het alternatieve festival dat elk jaar opnieuw plaatsvindt in Münster. Ook bands als Refused, The Gaslight Anthem en Broilers stonden er tijdens de editie van 2012 op de planken.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website en kosten 60,90 euro.

http://www.vainstream.com

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!