Update 2: Pearl Jam lanceert vanavond nieuwe single Mind Your Manners

Toegevoegd op donderdag 11 juli 2013, 19:59
Laatste update donderdag 11 juli 2013, 21:33
Geschreven door Haiko

Update 2: Pearl Jam lanceert vanavond nieuwe single Mind Your Manners

Afgelopen maandag kondigde Pearl Jam een Amerikaanse tour aan die strekt van oktober tot en met december. Na die aankondiging begon de klok te lopen voor het volgende nieuwtje, dat nieuwtje lijkt nu opzettelijk te zijn uitgelekt.

Op de website van de band is namelijk artwork verschenen dat duidt op de titel van de aan te kondigen single: Mind Your Manners.  Het zal de eerste single zijn van het nog te verschijnen nieuwe album van Pearl Jam. Daarnaast hebben verschillende Amerikaanse radiostations al officieus gemeld dat ze om 21:00 uur (onze tijd) de nieuwe single van Pearl Jam mogen draaien.

Zodra de single wordt vrijgegeven, zullen ook wij proberen om hem via onze website beschikbaar te maken. Mocht Pearl Jam met meer informatie komen omtrent een eventuele Europese tour, dan houden we je natuurljk ook op de hoogte.

Update 1:

Pearl Jam lanceert op 15 oktober hun nieuwe album "Lightning Bolt" in The States, op 14 oktober in de rest van de wereld. Je kan de plaat meteen ook al hier pre-orderen. De single "Mind Your Manners" is later deze avond integraal te beluisteren op de radio. Meer info volgt zo meteen.

Update 2:

Beluister "Mind Your Manners" hier.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!