Pinkpop in 2014 weer met Pinksteren: 7 tot en met 9 juni

Toegevoegd op woensdag 28 augustus 2013, 12:43
Laatste update woensdag 28 augustus 2013, 12:43
Geschreven door Haiko

Pinkpop vindt volgend jaar weer tegelijk met Pinksteren plaats: 7 t/m 9 juni 2014 om precies te zijn. In datzelfde weekend vindt ook Rock Am Ring plaats in Duitsland.

Volgend jaar kan Pinkpop weer eens optimaal profiteren van zijn gunstige festivalweekend: een week later vindt Download plaats in Engeland en weer een week later is het de beurt aan het almaar populairder wordende Hurricane festival in Duitsland. De boekers van Pinkpop zullen in hun handjes wrijven, want doordat deze periode vol zit met populaire festivals zou het voor Pinkpop een stuk gemakkelijker moeten zijn om interessante en grote namen binnen te halen.

Pinkpop 2014 Geruchten

De geruchtenmolen voor Pinkpop 2014 komt alweer goed op gang, zo kunnen we rekenen op nieuwe festivaltours van Muse en Pearl Jam en lijkt het er sterk op dat Foo Fighters weer op de festivals te vinden zal zijn.

Voor meer Pinkpop 2014 geruchten houd je Rockblog goed in de gaten, in de eerste week van september stellen we namelijk onze eerste Festival Geruchten Update samen. Daarin vind je alle interessante geruchten die tot dan toe bij ons bekend zijn.

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!