Breaking News: Nederland tijdelijk Kane-vrij!

Toegevoegd op vrijdag 27 september 2013, 17:49
Laatste update vrijdag 27 september 2013, 17:54
Geschreven door Dirk
Bron: kane.nl

Breaking News: Nederland tijdelijk Kane-vrij!

Het is vrijdagmiddag, vijf uur geweest. Dat kan maar één ding betekenen: WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKEND!

Onze Haagse vrienden van Kane hebben het ideale nieuws om dit te vieren: de rockband neemt een break. Vanaf 13 december -wanneer de laatste show in Paradiso gepland staat- is Nederland voor onbepaalde tijd Kane-vrij, zo meldt de band op haar eigen website. Oorspronkelijke leden Dinand en Dennis geven hier de volgende verklaring voor:

"Toch vinden we het na bijna 15 jaar doorknallen tijd om eens niet alleen met Kane bezig te zijn. Met Kane is het met alles plankgas. Altijd. Wij denken dat het goed is om een pauze te nemen. Even los, niet zo zeer van elkaar en de rest van de band omdat dat zo nodig zou zijn, maar wel even los om tijd te hebben om wat dieper op andere dingen in te kunnen gaan en daarna weer te kijken wat dat muzikaal op gaat leveren."

Over de duur van deze break, zeggen zij het volgende:

"We vinden een jaar een mooie lengte voor de ‘pauze’ en hebben afgesproken om een keer in de maand ergens lekker Indisch te eten en als Hollandse Indo’s te checken hoe senang we zijn ha, ha."

Ha, ha inderdaad. Krijgt dit mooie initiatief op facebook alsnog enigszins gelijk. Wij wensen Dinand & Co. veel plezier de komende tijd. Tegen onze lezers kunnen we enkel afsluiten met de volgende woorden: geniet ervan, zolang het duurt!

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!