KISS en Nirvana genomineerd voor Rock And Roll Hall Of Fame, Motorhead niet.

Toegevoegd op woensdag 16 oktober 2013, 11:17
Laatste update woensdag 16 oktober 2013, 13:23
Geschreven door Haiko

KISS en Nirvana genomineerd voor Rock And Roll Hall Of Fame, Motorhead niet.

Vandaag zijn de genomineerden voor een plekje in de wereldberoemde Rock And Roll Hall Of Fame (RRHOF) bekendgemaakt. Zoals verwacht staan Nirvana en KISS op die lijst, maar ondanks ons pleidooi om Motörhead te nomineren, konden Lemmy en consorten ook dit jaar niet op een nominatie rekenen. 

Gek genoeg vinden we onder de genomineerden wel namen als LL Cool J en The Zombies terug. Al loopt Motörhead ook in 2014 weer een vereeuwiging in de Rock And Roll Hall Of Fame mis, compensatie is er enigzins in de vorm van YES en Deep Purple.  

Wil je zelf nog een klein beetje invloed uitoefenen op de nieuwe toevoegingen in de Rock And Roll Hall Of Fame? Klik dan hier om jouw vijf favorieten te selecteren.

Uiteraard verwachten we dat zowel Nirvana als KISS hun plekje zullen veroveren, maar bij de gedachte aan de toevoeging van LL Cool J aan de RRHOF verscheen er toch even een flinke frons op onze gezichten.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!