Down The Rabbit Hole: vissen in de Glastonbury vijver voor 135 euro

Toegevoegd op donderdag 14 november 2013, 14:53
Laatste update donderdag 14 november 2013, 14:53
Geschreven door Haiko

Down The Rabbit Hole: vissen in de Glastonbury vijver voor 135 euro

Voor wie eind juni nog niks te doen heeft, komt Mojo met een nieuw festival: Down The Rabbit Hole. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt het nieuwe geesteskindje van Mojo voor de nodige chaos en verwarring. De enige toezeggingen die we hebben zijn:

  • de prijs: 135 euro
  • de locatie: De Groene Heuvels (Beuningen, bij Nijmegen)
  • de data: 27 t/m 29 juni

Daarmee vist Down The Rabbit Hole overduidelijk in de vijver met beschikbare Glastonbury namen, iets waar de organisatie zelf geen geheim van maakt. Het festival biedt ruimte voor 18.000 hippies, maar mikt voor zijn eerste editie op 10.000 verkochte kaarten.

Hippies? Ja: hippies. Down The Rabbit Hole leent namelijk niet alleen delen van de affiche van Glastonbury, maar ook voor het randgebeuren wordt naar 's werelds grootste festival gekeken. Zo kun je boswandelingen maken, vlotten bouwen, baantjes trekken en zelfs je eigen eten koken. Zelfs de naam lijkt een knipoog naar Glastonbury te zijn.

Een ideaal alternatief voor Glastonbury dus, voor degenen die niet op gigantische headliners, dood bier, verbrande Britten en een prijskaartje van 230 euro zitten te wachten.

De voorverkoop start komende zaterdag. Voor 135 euro heb je een kaartje, maar heb je verder nog helemaal niets. Op bevestigingen kunnen we pas rekenen zodra interessante bands hun jawoord aan Glastonbury hebben gegeven, zo lezen we bij 3voor12.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!