Oud Nieuws Van Dinsdag 10 December 2013

Toegevoegd op dinsdag 10 december 2013, 22:27
Laatste update dinsdag 10 december 2013, 22:36
Geschreven door Gregory

Oud Nieuws Van Dinsdag 10 December 2013

Het is weer een drukke dag geweest in de Belgische en Nederlandse muziekwereld. Naast nieuwe namen voor gevestigde waarden Groezrock en Werchter, heeft er in Eindhoven een heel nieuw festival het licht gezien. Editors trekt de opgang in Nederland door met maar liefst 2(!) nieuwe shows. En wat nu al het tofste Vlaamse festival van het voorjaar lijkt heeft zijn timetable bekend gemaakt.

Groezrock denkt aan zijn hardcore fans

Feest voor alles wat hardcore en punk (maar toch vooral hardcore) ademt vandaag! Groezrock liet namelijk weer een fijne lading namen op de wereld los. Een overzicht:

JUDGE - MADBALL - THE DEVIL WEARS PRADA - PAINT IT BLACK - CRO-MAGS - CALIBAN - DEEZ NUTS - I AM THE AVALANCHE - ROTTING OUT - TIM BARRY - ALL PIGS MUST DIE - GET DEAD - THE WONDER YEARS - BAYSIDE - WISDOM IN CHAINS - DONE DYING - DEVIL IN ME - THE SMITH STREET BAND - ATLAS LOSING GRIP - FABULOUS DISASTER - ELWAY - RESTORATIONS

The Black Keys op Rock Werchter

Na de aankondiging van Down The Rabbit Hole gisteren was het wachten op Werchter om The Black Keys voor te stellen als hun volgende publiekstrekker. We kregen er zelfs nog gratis en voor niks Jack Johnson bij. Je zou er bijna die schandalig dure ticketprijs door vergeten. Bijna…

Editors doet dubbeltje Nederland

Nu Tom Smith en zijn jongens België al half aan hun voeten hebben liggen, worden de pijlen duidelijk gericht op het land van kaas en klompen. Nederland krijgt namelijk niet zomaar even één Editors show, maar twee! Tickets voor beiden gaan zaterdag in voorverkoop:

25th February 2014 – Groningen, Oosterpoort

26th February 2014 – Utrecht, Tivoli

Crossbonefest lost zijn time schedule

Elk beetje zelf respecterende punk liefhebber is eind maart van de partij op Crossbonefest. Het festival in Houthalen heeft namelijk een ijzersterke line-up weten neer te zetten met enkele van de heetste bands van dit moment. Benieuwd hoe dat er uitziet in een timetable? Dan heeft u geluk! Die is namelijk vandaag al de wereld ingestuurd. Let wel op, wijzigingen zijn nog steeds mogelijk aangezien niet alle namen al bekend zijn.

De top van de pop punk wereld zakt af naar Eindhoven

Het nieuwe festival Mildtfest pakt voor zijn eerste editie meteen stevig uit. De crème de la crème van nieuwe generatie pop punk bands zullen op 17 mei afzakken naar Eindhoven voor een binnenkomer van formaat. Onder meer The Wonder Years en State Champs staan al op het programma. Meer info vind je hier.

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!