Oud Nieuws Van Donderdag 12 December 2013

Toegevoegd op donderdag 12 december 2013, 19:58
Laatste update donderdag 12 december 2013, 20:00
Geschreven door Haiko

Oud Nieuws Van Donderdag 12 December 2013

U had uw persberichtje nog in dit overzicht terug willen zien? Dan had u het maar tijdens kantooruren moeten versturen in plaats van te verdwalen in de discografie van Led Zep op Spotify. 

SLAYER!

Leuk toch, zo'n capslock tussenkopje die de naam van een thrashmetalband schreeuwt? Niet zomaar uit de lucht gegrepen trouwens, want Slayer is een van de 36 nieuwe namen voor Rock Im Park en Rock Am Ring. Ook QOTSA, Mastodon, Opeth, Kvelertak en Alter Bridge staan overigens op die lijst.

Fuzzzzzz

Draait u die knop op uw fuzzpedaaltje maar even helemaal open: nieuwe video's van Truckfighters (hieronder) en Red Fang!

http://www.youtube.com/watch?v=2XPY_8AYaJI 

Anders nog iets?

Pinkpop kan jouw hulp erg goed gebruiken bij het boeken van interessante namen, dus geef hier je Gouden Tip op.

Napalm Records steelt alle coole metalbands van Roadrunner Records.

Een stel betweters heeft de Snob2000 (woordgrap, hihi, haha) bedacht. Men denkt dat ze veel beter zijn dan Radio2 en heeft een alternatief opgericht waar je op allerlei coole eendagsvliegen als Liquido en Cracker kunt stemmen. Als dat niet hip is!

En Roadburn is officieel uitverkocht.

Meer is er eigenlijk niet te melden, dus gaan we eruit met een videootje van Vista Chino (Kyuss zonder Josh Homme dus). Tot morgen!

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!