Oud Nieuws Van Donderdag 19 December 2013

Toegevoegd op donderdag 19 december 2013, 22:40
Laatste update donderdag 19 december 2013, 23:53
Geschreven door Gregory

Oud Nieuws Van Donderdag 19 December 2013

Het is weer tijd voor Oud Nieuws, de enige content op het internet die de NSA niet interessant genoeg vindt om te blijven volgen. Nu de hype rond Daft Punk weer wat gaan liggen is probeert het Franse duo hem zelf terug op te zetten, Arcade Fire krijgt een headliner spot toegewezen op Glastonbury en Dropkick Murphys spelen voor de eerste keer in hun carrière Jera On Air.

Daft Punk doet Grammys

Goed nieuws voor alle Daft Punk fans. Op 26 januari volgend jaar speelt het Franse duo live op de Grammy Awards. Het zal hun eerste tv-optreden worden sinds 2008. Weer wat anders dan naar youtube filmpjes te moeten kijken toch?

Arcade Fire eerste headliner Glastonbury

Ere wie ere toekomt: als je als headliner gevraagd wordt voor Glastonbury dan ben je prima bezig. Geen grapjes over kostuums en baljurken vandaag, enkel een welgemeende proficiat richting Arcade Fire!

Bastille op Pinkpop

Pinkpop heeft vandaag als derde naam hitjes machine Bastille bekend gemaakt. Op de rider van Dan Smith stond onder meer 50 liter haargel maar dat bleek geen hekelpunt voor het Limburgse festival.

Creedence naar Bospop

Creedence Clearwater Revival staat op Bospop. Nu ja, het belangrijkste deel van de band toch. Singer-songwriter John Fogerty zal in 2014 afzakken naar Weert Noord voor wat ongetwijfeld een show van formaat wordt. Ook Venice en Paul Carrack krijgen een plaatsje op de affiche.

Dropkick Murphys publiekstrekker Jera On Air

Festivals waar Dropkick Murphys nog niet eerder op de affiche stonden, ze bestaan nog. Jera On Air haalt met de Amerikaanse folk/punkband meteen een serieuze publiekstrekker binnen. Ook We Came As Romans, The Black Dahlia Murder en Emmure zijn volgend jaar te zien in Ysselsteyn.

All Pigs Must Die niet op Groezrock

De lokale landbouwgemeenschap van Meerhout reageert positief op het nieuws dat All Pigs Must Die dan toch niet op Groezrock zal spelen volgend jaar. Aan de basis van afzegging zouden persoonlijke redenen liggen.

"We would like to thank everyone involved for their efforts and apologize for any inconvenience this may have caused. We hope to be able to make it overseas sometime in the very near future. Thank you for your understanding."

 

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!