Oud Nieuws: Pre-Kerst Editie

Toegevoegd op maandag 23 december 2013, 20:04
Laatste update maandag 23 december 2013, 20:38
Geschreven door Gregory

Oud Nieuws: Pre-Kerst Editie

Het is weer die tijd van het jaar waar we ons schaamteloos mogen vol vreten en al ons geld kunnen uitgeven aan de meest nutteloze cadeaus. Voor het echter zover is hebben o.m. Pinkpop en Fortarock nog nieuws voor u. Is bekend wie ‘seksist van het jaar’ geworden is. En hebben wij speciaal voor u nog drie video’s uitgezocht die niet mogen ontbreken in uw kerstplaylist.

RBM #2 lancering vandaag!

Het wachten is voorbij. Vandaag komt eindelijk de tweede editie uit van ons eigen Rockblog Magazine. Hou rond 20u00 zeker goed www.rockblog.nl in de gaten.

Stromae publiekstrekker op Pinkpop

Pinkpop heeft alweer een mooie naam binnen. Nadat het eerder al de komst bekend maakte van o.m. Metallica en Arcade Fire, liet het nu ook weten Stromae te hebben gestrikt. Wij zijn alvast benieuwd of het Brusselse stijlicoon te spotten valt met het karakteristieke roze hoedje op.

Slayer niet in Top 2000, wel op Fortarock

Goed nieuws voor alle Top 2000 fans die toch Slayer in de lijst misten. De Amerikaanse Metalgrootheden staan namelijk op 31 mei in Nijmegen op Fortarock. Ook Dimmu Borgir en Blood Ceremony zijn aan de affiche toegevoegd.

Quicksand doet exclusieve show op Groezrock

Ook Groezrock had nog een kerstcadeau klaarliggen. Legendarische post-hardcore band Quicksand zakt in mei af naar Meerhout voor een exclusieve Europese show.

Robin Thicke is seksist van het jaar

Nadat hij eerder al de ‘maker van het meest irritante k*tlied van het jaar’ award in ontvangst mocht nemen, wint Robin Thicke nu ook de titel ‘seksist van het jaar’. Proficiat Robin, je bent nu officieel een jaar lang de grootste klootzak ter wereld!

Drie muzikale kerstvideo’s die je feestdagen opfleuren

Om af te sluiten geven we u graag nog drie tips mee voor uw kerstplaylist en wensen we u bij deze alvast een fijn kerstfeest. Denk eraan: als je kerstcadeaus ruk zijn, gooi ze niet te snel weg. Je kan ze vast nog verkopen EBay.

Slipknot zoals je ze nog nooit zag

Niks zegt beter “gelukkig kerstfeest” dan een dronken Ierse scheldbui

Gelukkig zit je niet in de bak voor kerstmis

Gerelateerde muziek

Nieuws submit

Heb jij zelf een nieuwtje of gerucht gevonden en wil je dit delen met ons? Klik dan hier, kies voor nieuws submit en stuur het naar onze redactie.

Reacties

Volg Rockblog!